Top 10 accesorii pentru telefon care îți vor îmbunătăți vacanța

Vacanța noastră poate fi diferită dacă aducem cu noi accesorii potrivite pentru telefon. Accesoriile pot face un smartphone să devină fie o unealtă flexibilă în călătorii, fie una total nefolositoare.

accesorii-telefon-vacanta

Tocmai de aceea am pregătit pentru tine o listă cu accesorii pentru telefon menite să îți îmbunătățească vacanța:

1. Baterie externă

Știm cu toții că telefoanele mobile de ultimă generație nu stau excelent la capitolul autonomie. Bateria se poate întâmpla uneori să nu ne țină nici măcar o zi întreagă, așa că o baterie externă este indispensabilă atunci când suntem plecați în vacanță.

Există numeroase baterii externe pe piață, într-o gamă variată, cu forme, capacități și chiar culori diferite.

O noutate la capitolul acumulatorilor externi o reprezintă bateriile externe solare. Un astfel de acumulator extern folosește lumina solară pentru a se încărca.

Sunt puțin mai scumpe decât bateriile externe tradiționale, dar sunt ideale pentru vacanțele la mare, unde poți sta ore în șir pe plajă folosind energia solară pentru a încărca telefonul sau alte gadgeturi.

accesorii-telefon-vacanta

2. Adaptor universal de alimentare

Prizele din întreaga lume diferă, astfel că există cel puțin 15 tipuri la nivel mondial. Șansele ca încărcătorul telefonului tău să se potrivească în priza de la destinație pot fi mici, astfel că este bine să iei cu tine un adaptor universal de alimentare.

Adaptorul este unul dintre acele accesorii pe care este recomandat să le ai de acasă, nu să îl cumperi la fața locului. Asta pentru că poți risca să plătești mult mai mulți bani pe un produs pe care puteai să îl cumperi cu câțiva dolari din țară.

3. Suport și încărcător auto – accesorii pentru mașină

Dacă ai de gând să călătorești folosindu-te de mașină, un suport și încărcător auto este necesar.

Suportul te ajută să ții telefonul pe bord, de unde poți apela comenzi vocale. Este util pentru a susține telefonul, folosindu-l e post de GPS, pentru apeluri în modul speaker sau pentru a asculta muzică.

Puteți încărca în același timp telefonul printr-un încărcător special care se introduce în suportul pentru brichetă al mașinii.

Suportul și încărcătorul auto sunt accesorii care ne ajută să avem  o călătorie fără griji cu mașina, indiferent de destinație.

accesorii-telefon-vacanta

4. Husă rezistentă la apă

Plănuiești ca în călătoria ta să faci plajă, să pescuiești sau să alergi în ploaie? Pentru aceste situații, o husă impermeabilă este unul dintre acele accesorii care ne fac viața mai ușoară și ne scapă de grija permanentă că ne-am putea defecta telefonul.

O astfel de husă rezistentă la apă este un fel de săculeț, care ține telefonul ferit de picăturile de apă. Nu vei putea folosi touch screen-ul telefonului, dar cel puțin vei știi că este în deplină siguranță.

Dacă aștepți un telefon important, poți lua cu tine telefonul în sesiunile de bălăceală. Atunci când telefonul sună, poți ieși din apă, îl poți scoate din husă și răspunde.

5. Proiector de buzunar

Un proiector de buzunar este unul dintre acele accesorii care îți pot transforma o seară plictisitoare într-una de neuitat alături de prieteni.

Este o unealtă care îți permite să urmărești filme, videoclipuri sau jocuri pe un ecran mare, oriunde te-ai afla.

Poți proiecta direct de pe telefon pe camera hotelului imaginea, iar pentru o experiență cinematică deplină poți trage perdelele și draperiile, făcând întuneric complet în cameră.

6. Căști sport wireless

Căștile sunt accesorii indispensabile într-o călătorie, căci fără o pereche de căști în care să ascultăm muzică sau un podcast drumurile cu avionul/tren/autobuzul pot părea interminabile.

Căștile sport wireless sunt accesorii care beneficiază de un plus de confort, întrucât nu mai depinzi de cablul de alimentare.

accesorii-telefon-vacanta

7. Smart Watch

Ceasurile inteligente au câștigat teren în ultima vreme, apărând pe piață și multe variante foarte accesibile privind prețul.

Și designul s-a îmbunătățit simțitor în ultima vreme, ceasurile devenind tot mai mici, confundându-se chiar cu ceasurile normale.

Un smart watch este util în principal pentru a citi mesaje și a prelua apeluri fără a scoate telefonul din buzunar. Te ajută să ai un plus de mobilitate în călătorie.

8. Trepied reglabil de buzunar

Telefoanele de top nou apărute au caracteristicile unor camere digitale performante. Aproape că nu ne vine să credem de multe ori când vedem o fotografie că a fost făcută cu un smartphone și nu cu un aparat foto profesional.

Un trepied te ajută să faci fotografii mai clare, cu un focus mai bun, înlăturând efectul de ,,degete tremurate”.

Trepiedul este unul dintre acele accesorii menite să te ajute să rămâi cu amintiri minunate din orice călătorie, fie că imortalizezi clădiri, peisaje sau chiar fotografii cu tine.

accesorii-telefon-vacanta

9. Selfie stick

Stickurile sun accesorii ideale pentru a obține selfie-uri oriunde te-ai afla, mai ales atunci când călătorești singur. Îți permite să imortalizezi cadre mai largi, păstrându-te pe tine în centrul imaginii.

Găsiți selfie stickuri și în locurile turistice pe care le vei vizita, dar prețurile pot fi mult mai mari decât dacă vei fi pregătit din timp.

10. Soluție pentru curățarea lentilelor

Nu te-ai fi așteptat să găsești soluția pentru curățarea lentilelor pe o listă cu accesorii, nu? Telefonul nostru poate fi predispus la a strânge murdărie pe camera principală, dar și pe cea frontală.

Foarte multe fotografii își pierd din calitate din cauza lentilelor murdare. O soluție de curățare pentru lentile poate fi cheia pentru a avea fotografii mai clare și mai focusate din vacanță.

Author: ILEX GSM

Share This Post On