Top 6 aplicații care cresc volumul telefonului (Volume Booster pentru Android)

Dacă și tu ți-ai pus cel puțin o dată întrebarea ,,Sigur e volumul la maximum, chiar nu se poate da mai tare?”, articolul de mai jos e pentru tine. Ți-am pregătit câteva sfaturi și aplicații care au rol de Volume Booster, adică măresc volumul telefonului tău.

Aplicații ce măresc volumul telefonului: care funcționează cu adevărat?

Androidul este un sistem de operare minunat pentru vizionarea de filme și programe TV, precum și pentru a asculta muzică și podcasturi.

Însă multe dintre telefoanele cu Android au o problemă: sunetul nu se aude suficient de tare.

Există o mulțime de aplicații menite să crească volumul telefonului, însă asta nu înseamnă că toate sunt și eficiente.

Ți-am pregăti în acest articol un ghid prin care să găsești cele mai bune aplicații de intensificare a volumului, dar și alte trucuri speciale pentru telefoanele cu Android.

De unde începem? Evident, răspunsul este din Magazinul Play. La o primă căutare, vom găsi zeci de rezultate – aplicații cu nume aproape la fel, cu note bune și un număr mare de descărcări.

aplicații-volume-booster

Am încercat o mulțime, iar multe dintre ele sunt doar o pierdere de timp și spațiu din memoria telefonului.

Volume Booster pare să fie o categorie cu multe aplicații de tip spam, care nu sunt eficiente, ci doar o metodă simplă de plasare a reclamelor.

Unele sunt atât de pline de reclame, încât apare una la fiecare atingere a ecranului. Iar în unele sunt chiar anunțuri video, care pornesc automat cu sunetul la maximum. Nu e o experiență prea plăcută. Dar haideți să ne concentrăm pe aplicațiile care funcționează cu adevărat.

1. Equalizer

aplicații-volume-booster

Egalizatoarele sunt, în general, cea mai bune opțiune pentru a îmbunătăți calitatea sunetului. Îți fac telefonul să se audă mai tare și opresc orice denaturare a sunetului, care poate să apară ca efect secundar.

În aplicația Equalizer poți alege între 11 profiluri de sunet prestabilite. Dacă vei upgrada la varianta plătită, îți poți crea propriul profil.

Apasă butonul ,,power” aflat în colțul din dreapta sus pentru a activa amplificatorul de sunet. Poți folosi de asemenea ,,Bass Boost”, o funcție minunată dacă ai o pereche de căști de calitate, care o să îți pună la încercare difuzoarele telefonului.

2. Equalizer FX

aplicații-volume-booster

Aplicația Equalizer FX seamănă cu cea menționată anterior, diferența fiind aceea că varianta FX funcționează cu Muzică Google Play.

Multe aplicații audio nu funcționează cu servicii de streaming (sau cel puțin nu în varianta gratuită).

Efectele de Bass Boost și Loudness Enhancer te ajută să îmbunătățești sunetul telefonului.

3. Precise Volume

aplicații-volume-booster

Precise Volume este una dintre acele aplicații de tipul egalizator cu funcție de amplificare a sunetului.

Sunt disponibile câteva setări prestabilite care se activează când inserezi căștile în telefon și puteți seta niveluri personalizate de volum pentru diferite aplicații.

4. VLC pentru Android

aplicații-volume-booster

Dacă te confrunți cu problema volumului redus în timp ce asculți muzică sau filme, instalarea VLC pentru Android este cea mai bună variantă. Media playerul îți permite să crești sunetul cu până la 200%.

În primul rând, accesează Preferences> Video> Audio-boost pentru a crește volumul.

Apasă apoi butonul Settings și selectează pictograma Equalizer. Vi se va solicita salvarea setărilor ca prestabilite, deși nu este obligatoriu să faci acest lucru.

În următoarea casetă, va trebui să găsești glisorul orizontal din partea de sus și glisezi spre dreapta pentru a mări nivelul de sunet.

Când vei ieși din aplicație, vei avea opțiunea de a salva din nou modificările.

VLC pentru Android este excelent atât pentru muzică, cât și pentru filme. Dacă stochezi o mulțime de conținut video sau audio pe dispozitiv., aceasta ar putea fi o soluție bună pentru tine.

5. MX Player

aplicații-volume-booster

MX Player sporește sunetul videoclipurilor cu 200% față de nivelul pe care îl permite în mod normal telefonul. Este ușor de folosit, datorită comenzilor aplicației, dar trebuie mai întâi configurată.

Accesează Settings>Audio și bifează caseta numită Volume Boost. Apoi, accesează Settings > Decoder și selectează caseta HW+ decoder (local). Acum, poți să începi să te joci cu celelalte setări.

O setare de 15 îți aduce telefonul la nivelul maximum. Volumul revine la normal când închizi aplicația.

6. Podcast Addict

aplicații-volume-booster

Podcast-urile pot fi extrem de greu de auzit clar și tare, chiar și pe telefoanele cu difuzoare decente.

Multe dintre podcasturi nu sunt înregistrate profesional, deci nu au o calitate excelentă a sunetului. Multe dintre cele mai bune aplicații de podcast au opțiuni care te pot ajuta.

Recomandăm Podcast Addict deoarece nu are doar o setare de creștere a volumului, ci și un egalizator încorporat. Acest lucru face posibilă modificarea sunetului în podcasturile preferate, pentru a accentua vocea și a elimina muzica sau zgomotul publicului.

Această funcție poate fi mai folositoare decât dacă doar ar mări volumul difuzorului.

Alte moduri prin care poți mări volumul telefonului tău (fără aplicații din Magazin Play)

aplicații-volume-booster

Dacă tot nu ești mulțumit de puterea difuzoarelor telefonului tău, există alte câteva modalități de a crește volumul pentru Android.

În primul rând asigură-te că știi unde sunt localizate difuzoarele și asigură-te că nu sunt acoperite sau murdare. Difuzoarele sunt în decupaje mici și pot fi ușor înfundate cu praf.

Plasarea telefonului într-un pahar mare GOL va amplifica sunetul. Dacă nu ai la dispoziție unul, încearcă să plasezi telefonul în apropierea unei suprafețe dure pentru a devia sunetul în direcția ta.

De asemenea, dacă telefonul are un difuzor de-a lungul marginii de jos, poziționează mâna în jurul acestuia pentru a redirecționa sunetul către tine.

Nu uita că aproape orice difuzor extern, chiar și unul mic, va fi mai bun decât cel încorporat. Iar uneori, oricât ne-am strădui, cea mai bună variantă pentru un sunet mai puternic este să luăm în calcul o boxă Bluetooth.

Author: ILEX GSM

Share This Post On