15 lucruri de care să ții cont înainte să cumperi un smartphone nou | Infografic

 

1. Procesorul

Procesorul este un element cheie al unui smartphone și tipul acestuia determină modul în care funcționează telefonul, așa că alege cu atenție.

2. Sistemul de operare

Cele mai populare sisteme de operare sunt iOS, Android și Windos. Încearcă să faci un mic research înainte de a lua o decizie.

3. Materialele folosite pentru design

Cu toții ne dorim un telefon durabil, așa că este bine să alegem unul construit din materiale rezistente.

4. Bateria

O durată lungă de viață a bateriei este ceva ce ne dorim cu toții. Un telefon cu baterie durabilă îți oferă un plus de independență.

5. Spațiul de stocare

Trebuie să te gândești foarte bine ce aplicații sau fișiere media vei avea pe telefonul tău, pentru a alege spațiul de stocare potrivit, suficient pentru tine.

6. Calitatea display-ului

Claritatea display-ului tău își pune amprenta asupra experienței pe care o vei avea cu telefonul tău. Nu ignora acest aspect.

7. Securitatea

Trebuie să iei în calcul mereu că informațiile private pe care le stochezi în telefonul tău trebuie protejate.

8. Camera

Dacă plănuiești să folosești intens camera telefonului tău pentru a face fotografii, nu face rabat de la calitatea.

9. Speaker audio

Experiența ta ascultând muzică și urmărind videoclipuri pe telefon este influențată de calitatea audio.

10. Calitatea touch-screenului

Calitatea touch-screenului va conta foarte mult în experiența utilizării telefonului tău. Testează câteva telefoane înainte pentru a vedea care este diferența între ele la acest capitol.

11. Mărimea telefonului

Indiferent dacă ești genul care își ține telefonul în buzunar sau în mână, mărimea telefonului ține foarte mult de preferințe. Telefonul perfect trebuie să fie suficient, fără a fi incofnortabil.

12. Încărcare wireless

La fel cum ne dorim ca bateria să dureze cât mai mult, la fel ne dorim și ca telefonul să se încarce rapid și prin wireless. Așa că fii inteligent și alege un smartphone care suportă încărcarea wireless.

13. Dorințe personale

Înainte de a-ți cumpăra un telefon nou trebuie să stabilești care este scopul pentru care va servi: va fi un telefon pentru business sau unul personal? Dacă este telefonul de zi cu zi, trebuie să te reprezinte.

14. Caracteristici suplimentare

Telefoanele cu cât mai multe caracteristici sunt mereu apreciate. Cu cât suportă mai multe aplicații sau are funcții opționale, cum ar fi asistența virtuală, scanarea codurilor de bare etc. cu atât vor fi mai utile în viața de zi cu zi.

15. Bugetul tău

De obicei, bugetul este cel care decide alegerea cumpărării unui nou telefon. Din fericire, sunt multe telefoane bune la prețuri accesibile pe piață. Deci nu contează cât de mare sau mic e bugetul tău, vei găsi telefonul perfect cu siguranță.

 

Author: ILEX GSM

Share This Post On