Top 15 cele mai bune jocuri gratuite pentru Android în 2018 (I)

Avem o mulțime de variante când vine vorba de jocuri pe smartphone sau tabletă. Majoritatea dintre acestea sunt gratuite. Jocurile se adresează atât copiilor, cât și adulților. Ți-am pregătit topul jocurilor din punct de vedere al popularității până în acest moment, cu un număr al descărcărilor care crește în fiecare zi.

1. Asphalt 8: Airborne or Asphalt: Xtreme Asphalt 

Când vine vorba de jocuri cu curse de mașini, Gameloft este în topuri cu Asphalt Xtreme și Asphalt 8: Airborne. Primul este un joc de curse cu o mulțime de piese, care se poate juca în varianta online multiplayer. Jocul include o mulțime de vehicule pe care le poți debloca pe parcursul jocului.

Pe de cealaltă parte, Asphalt 8: Airborne este un joc cu mașini mai vechi, clasic. Se joacă în varianta de online multiplayer. Ambele jocuri îți oferă o experiență minunată.

Având trasee interesante, ambele jocuri sunt captivante și îți ridică spiritul competitiv. Se pot descărca gratuit, dar ulterior se pot cumpăra diferite accesorii folosind un card de cumpărături.

2. Critical Ops

Criticam Ops este printre cele mai noi jocuri cu împușcături apărute. În acest joc pentru telefon sau tabletă vei lupta împotriva sau în tabăra teroriștilor. În funcție de jocul tău și completarea task-urilor impuse vei trece nivelurile de dificultate și vei explora orașe noi.

Jocul are o comunitate puternică online multiplayer, unde te poți juca împreună cu prieteni sau străini. Critical Ops este un joc în continuă dezvoltare, cu update-uri frecvente, care aduc un plus de performanță.

Un joc asemănător, dar cu o grafică puțin mai modestă este NOVA 3: Freedom Edition. Ambele jocuri sunt gratuite, așa că dacă ești amator de jocuri cu împușcături s-ar putea să pierzi câteva ore bune în rețea.

3. Clash Royale

Clash Royale este cel mai recent joc din Supercell. Clash Royale este nepotul lui Clash of Clans, un joc care acum ceva vreme era extrem de descărcat. În acest joc vei colecta carduri, vei construi punți și te vei lupa unu la unu cu adversari.

Vei câștiga trofee de fiecare dată când vei câștiga, dar le vei pierde atunci când vei fi înfrânt în bătălii. Poți partaja cardurile, poți provoca oponenții la bătălie și ai o varietate de șanse să deblochezi carduri noi. Clash Royale este o variantă bună pentru a te pregăti de Heathstone, care este o variantă mai complexă.

Dacă nu te pasionează prea mult Clash Royale, Supercell are pentru tine și jocurile Boom Beach sau Clash of Clans, care s-ar putea să îți placă ceva mai mult. Toate sunt jocuri gratuite foarte bune, care au un număr impresionant de descărcări în fiecare zi.

4. Final Fantasy Brave Exvius

Final Fantasy Brave Exvius este probabil unul dintre cele mai bune jocuri cu tema Final Fantasy gratuite. Conține o tonă de elemente din jocurile originale, inclusiv orașul, temnițele, comorile pierdute și ascunzătorile.

Jocul este destul de simplu de înțeles, dar trebuie să gândești foarte organizat și pragmatic pentru a putea să-i bați pe cei mai dificili oponenți. O să fii recompensat deseori pentru accesarea unor provocări zilnice, misiuni adiționale sau activități extra care te vor face să adori acest joc.

Se poate să nu îți placă Brave Exvius, pentru că este ușor diferită povestea față de celelalte jocuri. Poți descărca jocuri pentru telefon și tabletă precum Mobius Final Fantasy și Final Fantasy Record Keeper. Toate se pot accesa gratuit și îți oferă o experiență unică în timpul jocului.

5. Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Heroes of Warcraft este un joc unde tu deblochezi carduri, construiești strategii și te duelezi cu alți jucători. Poți construi multiple punți pentru a avea mai multe șanse de câștig. Jocul se actualizează constant pentru a se adăuga mai multe carduri și conținut.

Se poate juca atât pe smartphone, tabletă, dar și pe PC/laptop. Îți poți construi o strategie de atac atunci când te joci cu ceilalți jucători online.

Dacă vrei, poți juca și cu roboți în offline, pentru a putea exersa cât mai mult. Hearthstone: Heroes of Warcraft face parte din categoria de jocuri gratuite, fiind astfel accesibil pentru toată lumea. Este cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri gratuite Android.

6. HQ Trivia

HQ Trivia este cu siguranță un joc extrem de nou și popular în categoria de jocuri trivia pentru telefon și tabletă. Este un joc live în care toți jucătorii completează misiunea în același timp. În joc există o gazdă care pune diferite întrebări la care oamenii răspund în timp real.

Sunt 12 întrebări pe rundă cu timp de răspuns de 10 secunde la fiecare. Unic este faptul că jocul include bani reali. În acest fel ai o motivație mai mare să fii cel mai bun. Sunt doar 12 jocuri pe săptămână, ceea ce face puțin mai dificilă strângerea unui număr mare de victorii.

Totuși, faptul că jocurile sunt atât de puține îi oferă jocului o caracteristică de exclusivitate, care atrage și mai mult publicul.

7. MADFINGER Games

MADFINGER Games este unul dintre dezvoltatorii de jocuri pentru telefoane și tablete cu renume. Lista lor de titluri include jocuri dintre cele mai ,,grele”, așa cum ar fi seriile Shadowgun (așa cum este ultimul lansat, Shadowgun Legends), seriile Dead Trigger (două jocuri) și UNKILLED.

Dead Trigger și UNKILLED are la bază o familie de zombii cu o mulțime de misiuni cu împușcături. Shadowgun este o serie SF cu împușcături, care se joacă online, împotriva altor jucători la fel de implicați ca tine.

Majoritatea dintre jocurile Madfinger sunt gratuite. Cu toate acestea, sunt extrem de bune și de intrigante, care te vor face să pierzi noțiunea timpului jucându-te.

Author: ILEX GSM

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Top 15 cele mai bune jocuri gratuite pentru Android în 2018 (II) - Blog Ilex - […] Continuăm azi seria celor mai bune jocuri gratuite pentru Android, ideale pentru smartphone-ul sau tableta ta. […]
  2. Sunt copiii noștri siguri în online? - Blog Ilex - […] copiilor care utilizează un smartphone, iPod, iPad sau alte device-uri pentru jocuri, video sau alte aplicații este […]
  3. Cele mai bune jocuri offline pentru telefon și tabletă (care se pot juca și fără internet) - Blog Ilex - […] Monument Valley original a adus o gură de aer proaspăt în gama de jocuri offline pentru telefon și tabletă,…

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.