Top 15 cele mai bune jocuri gratuite pentru Android în 2018 (II)

Continuăm azi seria celor mai bune jocuri gratuite pentru Android, ideale pentru smartphone-ul sau tableta ta.

8. NOVA Legacy

NOVA este unul dintre primii dezvoltatori care a avut un real succes în categoria de jocuri pentru Android. NOVA Legacy este ultimul joc instalat și este deja în topul descărcărilor pentru Android.

Jocul vine cu o grafică și un control care ies din tiparele unor jocuri gratuite pentru mobil. Jocul are o poveste captivantă și se joacă online în varianta multiplayer. Vei fi surprins să vezi că NOVA Legacy este un joc puțin altfel față de celelalte jocuri cu împușcături pe care le cunoști.

Povestea s-ar putea să te prindă repede, iar misiunile sunt cât se poate de atractive. Este un joc în cadrul căruia poți să cumperi diferite skill-uri ulterior, dacă vrei să faci totul să pară premium.

9. Pokemon Go

Pokemon Go a fost unul dintre cele mai populare jocuri în 2016. Ne amintim cu toții nebunia care a fost creată cu acest joc care îmbina realitatea cu virtualul. Jucătorii pot explora lumea înconjurătoare cu scopul de a prinde cât mai mulți Pokemoni.

Simpaticele creaturi se pot găsi oriunde: pe stradă, în restaurante, în birouri, parcări sau locuri de joacă. Chiar dacă s-ar crede că popularitatea lui a avut de suferit o dată pentru totdeauna, pronosticurile anului 2018 par să contrazică acest lucru.

Se preconizează că în 2018 vor avea loc diferite schimbări în aplicație care o vor relansa pe harta jocurilor populare. Este unul dintre jocurile excelente pentru Android care luptă pentru a-și redobândi popularitatea.

10. Smash Hit și PinOut

Smash Hit și PinOut sunt două jocuri ale aceluiași dezvoltator. Sunt dintre cele mai solide jocuri care îmbină strategia cu norocul pentru a câștiga. Smash Hit îți dă impresia că ești o persoană care aruncă mingi de metal către panourile de sticlă pentru a evita moartea.

Este un joc aparent calm, dar distractiv, care te va captiva și te va face să pierzi noțiunea timpului. PinOut este un joc diferit de pinball, unde trebuie să ai grijă ca mingea lansată să ajungă la destinație. Pe parcurs vei întâlni diferite obstacole și vei trece multe niveluri dificile. Ambele jocuri sunt gratuite pe Android, arată bine și se mișcă excelent.

Există și posibilitatea să accesezi varianta pro, care îți deblochează punctele de control pentru a putea continua jocul dintr-un joc salvat anterior. În varianta pro care costă nu există reclame și alte anunțuri deranjate, astfel că te bucuri de o sesiune de joc fără opreliști.

11. PUBG Mobile

PUBG Mobile este un joc care nu s-a lansat pe piață de multă vreme. Cu toate acestea, este deja unul dintre cele mai populare aplicații pentru telefoane și tablete cu împușcături și misiuni. Jocul expune o luptă între 100 de jucători aflați în același timp pe o insulă mică.

Jucătorii strâng unelte, arme și vehicule, care îi ajută în luptă. Câștigă cel care rămâne ultimul în picioare. Jucătorii se plâng că uneori există anumite bug-uri. Ținând însă cont că este un joc gratuit, lucrurile stau cât se poate de bine.

Apar destul de des update-uri, astfel că lucrurile se pot îmbunătăți de la o zi la alta. Grafica sa este considerată chiar superioară față de alte jocuri gratuite cu împușcături.

12. Sky Force Reloaded

Sky Force Reloaded este cea mai nouă aplicație sub franciza Sky Force, un dezvoltator cu jocuri foarte bune pentru Android). Precum jocurile mai vechi din gama Sky Force, această variantă este una de top.

În cadrul jocului o să zbori cu un avion, cu scopul de a-i învinge pe băieții răi. Trebuie să eviți gloanțele pentru a nu-ți pierde viața și să duci la bun final diferite tipuri de misiuni. Este un joc care are la bază povestea jocurilor clasice, în care lupți cu răul pentru a restaura pacea.

În ciuda graficii extrem de îmbunătățite, jocul rămâne dedicat ideii de joc cu bătăi și împușcături. Sky Force Reloaded îți oferă o experiență generală bună, la fel ca jocurile anterioare sub franciza Sky Force.

13. Plague Inc

Plague Inc este un joc de strategie în care trebuie să dezvolți diferite mutații și boli pentru a duce la distrugerea omenirii. Scopul este să infectezi cât de mulți oameni posibil.

Sunt foarte multe variante de boli în joc, fiecare cu strategia sa de contaminare. Dezvoltatorul a adăugat de-a lungul timpului o mulțime de mutații și teritorii, pentru a face lucrurile cât mai palpitante. Acest joc este unul care îți va scoate la iveală competitivitatea și capacitatea de a face strategii.

Jocul vine cu o mulțime de funcționalități și opțiuni care se pot juca toate în același timp. Este un joc palpitant, plin de provocări, care nu te va lăsa să te plictisești.

14. Vainglory

Vainglory este probabil cel mai bun joc MOBA disponibil la acest moment pe Android. Oferă o grafică foarte bună și este disponibil în varianta nelimitată în mod gratuit. Vei avea posibilitatea să îți faci echipă cu oameni din toate colțurile lumii, pentru a duce bătălii cât mai palpitante.

Sunt disponibili mai bine de 25 de eroi pe care îi poți debloca în timp. Fiecare erou are caracteristici diferite, poate face multe trucuri și te poate aduce pe locul întâi. Poți să joci și în afara rețelei, cu roboți, dacă dorești să te pregătești mai bine înainte de a juca cu alți jucători reali.

Vainglory este unul dintre acele jocuri gratuite cu bătălii care te va captiva pe loc. Nu uita că există și versiunea beta a jocului care folosește Vulkan API. Merită să arunci un ochi și aici!

15. Yodo1 Games

Yodo1 Games este un dezvoltator de jocuri pentru mobil care îți pune la dispoziție o mulțime de jocuri interactive fără niciun cost. Cu siguranță ai auzit până acum de Crossy Road, Rodeo Stampede, Pac-Man 265 și Looty Dungeon.

Majoritatea acestor jocuri se bazează pe mișcarea continuă: trebuie să continui să te miști pentru a putea câștiga. Grafica este încântătoare și ideea jocurilor este ușor de înțeles. Sunt extrem de ușoare și recomandate inclusiv copiilor.

Cel mai nou joc Yodo1 Games este Jellynauts, care momentan nu poate instalat. Este încă în dezvoltare, dar se preconizează că va fi un succes, la fel ca și celelalte aplicații ale dezvoltatorului.

Author: ILEX GSM

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cele mai bune jocuri offline pentru telefon și tabletă (care se pot juca și fără internet) - Blog Ilex - […] deosebire de atât de multe adaptări ale jocurilor clasice pe ecranul mic, inclusiv versiunile anterioare ale aceluiași dezvoltator, acesta…

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.