Top lansări telefoane în 2018: descoperă ce smartphone-uri vor lansa brandurile

În fiecare an avem câte un nou val de smartphone-uri tentante. Cele mai importante până acum în 2018 sunt Samsung Galaxy S9 Plus și Note 9, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Nokia 6.1 și BlackBerry Key. Sunt așteptate însă câteva lansări mari înainte de sfârșitul anului, așa că, dacă nu ați reușit să vă îmbunătățiți telefonul până acum, iată ce să urmăriți:

APPLE

lansari-telefoane-2018

Zvonurile merg întotdeauna extrem de departe când vine vorba de lansări iPhone, dar singurul lucru în care putem avea încredere este că noile dispozitive vor fi dezvăluite la evenimentul anual Apple din septembrie.

Probabil că vor exista cel puțin două modele noi, deși așteptăm trei ca anul trecut și se zvonește că toate acestea se bazează pe designul iPhone X cu Face ID, care înlocuiește ID-ul tactil.

Este posibil să avem un iPhone X actualizat, cu un nou procesor și alte upgrade-uri, posibil să fie un iPhone X Plus cu un ecran mai mare și o versiune mai prietenoasă cu bugetul, cu un ecran LCD mai ieftin care să înlocuiască ecranul OLED pentru a menține costurile scăzute.

Actualizările X și X Plus, care probabil vor avea nume noi, vor fi sigur două dintre cele mai bune telefoane ale anului.

GOOGLE’S PIXEL 3 ȘI 3 XL

lansari-telefoane-2018

Așteptăm două noi smartphone-uri Pixel în luna octombrie.

Se pare că ambele sunt susceptibile de a avea un succes mai mare decât predecesorii lor.

Perechea probabil va împacheta procesorul Qualcomm Snapdragon 845, iar zvonurile sugerează că vor susține încărcarea fără fir. Există o șansă slabă să vedem un al treilea model care este un pic mai ieftin cu specificații mid-range.

LG V40 THINQ

lansari-telefoane-2018

A fost o perioadă tumultoasă pentru LG, așa că sperăm că LG V40 ar putea însemna o schimbare în bine. Ne așteptăm ca V40 să aibă ThinQ, marcând adăugarea platformei de inteligență artificială LG care conectează toate dispozitivele sale împreună.

V30 de anul trecut a aterizat în august, dar credem că V40 ar putea veni mai târziu, probabil în luna octombrie.

V-ul vine de la video, așa că ne-am aștepta la ceva special când vine vorba de cameră, posibil chiar și o matrice triplă pe spate și o cameră cu două obiective frontale.

Nu suntem siguri dacă V40 va merge cu rame subțiri și OLED tech în ecran sau va adopta designul notch al lui G7, dar un procesor Snapdragon 845 din interior pare o certitudine.

HUAWEI MATE 20 ȘI MATE 20 PRO

lansari-telefoane-2018Dacă ați fost impresionați de P20 Pro, atunci Mate 20 Pro vi se va părea irezistibil. Putem vedea chiar și trei noi smartphone-uri de la Huawei: A Mate 20 Pro, Mate 20 și Mate 20 Lite.

Modelul Pro ar putea fi un ecran cu adevărat masiv – zvonurile sugerează un OLED de 6,9 ​​inci. Pentru un ecran care să fie ușor de gestionat, Huawei va trebui să găsească o modalitate bună de a reduce la minimum ramele, iar un senzor de amprentă digitală este o posibilitate.

Este sigur că va avea o putere mare oferită de Kirin, și va avea probabil aceeași cameră triplă ca și P20 Pro, dar cu puține modificări.

Mate 20 și Mate 20 Lite vor fi probabil mai mici și mai puțin puternice, dar și mai puțin costisitoare. OLED-ul poate fi comutat pentru LCD și vor avea setări impresionante ale aparatului foto. Un anunț în octombrie este cea mai bună estimare a noastră.

Nokia 9

lansari-telefoane-2018

Suntem foarte impresionați de performanța Nokia în acest an sub HMD Global și există o șansă ca un alt dispozitiv să fie dezvăluit înainte de finalul anului: Nokia 9.

Bugetul și versiunile de gama medie precum Nokia 6.1 și Nokia 7 Plus au impresionat, iar actualul model flagship – Nokia 8 Sirocco – are multe de oferit, dar Nokia 9 ar trebui să fie cea mai ambițioasă versiune a lui HMD.

Un design de lux, cu ecran OLED de 6 inchi și o cameră cu două obiective, care îmbină o lentilă cu unghi larg de 41 megapixeli și o lentilă secundară de 20 de megapixeli, toate sunt extrem de promițătoare.

Zvonurile mai spun și că vom avea un senzor de amprente pe ecran, Android 9.0 Pie și o baterie durabilă. În ceea ce privește o dată de lansare, ne gândim mai degrabă la septembrie, dar există o șansă să fie mai aproape de Crăciun.

SONY XPERIA XZ3 ȘI XZ3 COMPACT

lansari-telefoane-2018

Nu a trecut mult timp de la XZ2, XZ2 Premium și XZ2 Compact, dar există o șansă ca Sony să pregătească dezvăluirea gamei XZ3 mai târziu în această lună.

Ne așteptăm la o actualizare notabilă față de telefoanele Sony lansate la începutul acestui an cu același procesor Snapdragon 845, dar cu upgrade-uri pentru baterie și cameră.

Nu vă așteptați la o diferență majoră în departamentul de design, dar, sperăm, Sony va stoarce un ecran mai mare de la telefon. Ar fi minunat să vedem unele îmbunătățiri la software, pe care l-am considerat a fi un adevărat punct slab la XZ2.

MOTOROLA ONE POWER SAU P30

lansari-telefoane-2018
Am auzit niște zvonuri despre Motorola One Power (destul de probabil doar Motorola P30, anunțată doar pentru China), care arată foarte mult ca iPhone-ul X.

Există un display de 6,2 inch cu o crestătură în partea superioară. Speculațiile despre preț îl plasează ferm în categoria de mijloc, așa că va fi una dintre acele lansări așteptate. Există deja prea multe telefoane Motorola pe piață, deci probabil că acestea sunt doar pentru China.

ASUS ROG

lansari-telefoane-2018

Dacă sunteți încântați de ideea unui telefon special pentru jocuri, atunci ați putea fi interesați de viitorul telefon Asus ROG (Republic of Gamers), care urmează să apară înainte de sfârșitul anului.

Acesta va oferi performanțe fulger cu un Snapdragon 845, 8GB de memorie RAM și o capacitate de stocare internă 128GB sau 512GB.

De asemenea, așteptăm un OLED de 6 inch, o cameră cu două obiective și o baterie de mare capacitate de 4.000 mAh.

RED HYDROGEN ONE

lansari-telefoane-2018

Am salvat ce e mai ciudat pentru final și este vorba despre Red Hydrogen One, care va fi lansat în noiembrie.

Acesta va avea și un design modular care vă permite să adăugați o cameră “cinematică” și o baterie extinsă, dar va fi foarte costisitor și va avea procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Author: ILEX GSM

Share This Post On