Este SAMSUNG GALAXY J4 PLUS telefonul momentului? – REVIEW

În primul rând, ne place că smartphone-urile mid-range Samsung nu costă o avere, iar Samsung Galaxy J4 Plus nu este o excepție.

Samsung Galaxy J4 Plus Review: specificații cheie și preț

După cum sugerează și numele Plus, acesta este un alt telefon mare de la Samsung. Prezentat în același timp cu J6 Plus, J4 Plus se mândrește cu aceeași dimensiune a ecranului de 6 inchi, dar reușește să aibă un preț mai mic decât fratele său. Cum?

SAMSUNG GALAXY J4 PLUS review

Specificații:

6inci display de 1.480 x 720 HD+

Procesor Quad-core 1.4GHz

161,4 mm x 76,9 mm x 7,9 mm

178g

Android Oreo

Baterie de 3.300 mAh

2 GB RAM

Spațiu de stocare de 32 GB

Cameră frontală de 5MP

Camera foto spate de 13MP

Prețul din Marea Britanie: £169

În magazinele Ilex există oferte avantajoase pentru noul Samsung Galaxy J4 Plus, iar în prezent poți obține telefonul cu 0€ la abonamentul Vodafone RED 15 (15€/lună). Găsești aici lista magazinelor unde poți accesa oferta.

Dacă aveți de gând să deschideți un review pentru J6 Plus într-o nouă filă și să comparați tabelele de specificații, am făcut noi deja asta. J4 Plus are o memorie RAM mai mică cu un 1 GB și o singură cameră de 13 megapixeli pe spate, spre deosebire de camera dublă pe care o are J6 Plus. Și… cam asta e tot!

Galaxy J4 Plus este ușor și practic, având un ecran care se descurcă binișor la o luminozitate scăzută. Samsung Galaxy J4 Plus dispune de o cameră primară de 13MP pe spate, împreună cu o diafragmă f / 1,9 și un LED flash.

Camera foto funcționează bine, fie că este în lumină foarte bună sau lumină moderată. Își pierde un pic din detalii și apare zgomot în situații de lumină scăzută. Cu toate acestea, la acest preț, este acceptabil.

Performanța bateriei este unul dintre aspectele care interesează cei mai mulți dintre utilizatori, în special în această categorie de prețuri. Galaxy J4 Plus este susținut de o baterie nedemontabilă de 3.300mAh ce îi asigură performanța.

SAMSUNG GALAXY J4 PLUS review

Când vine vorba de culori, Samsung a rotit paleta de culori și a venit cu trei culori complet random: auriu, roz și negru.Ecranul este TFT, ceea ce înseamnă că nu are contrastul infinit și negrul profund al produselor emblematice ale Samsung, dar rămâne un telefon solid, cu nuanțe luminoase și vibrante.

Cu ecran de 6 inci, este un telefon mare, ceea ce înseamnă însă și că nu are cea mai clară imagine, având afișajul de 720p, dar avem un display mare la un preț foarte bun, deci ce mai contează?

Un aspect ce ține de design care ne nemulțumește sunt colțurile tăiate, care nu arată foarte bine.

Cu 1 GB RAM mai puțin decât J6 Plus, nu ar trebui să aveți așteptările ca Androidul să fie impecabil în orice moment, în special când vine vorba de jocuri.

Redarea unor jocuri grele cum ar fi PUBG Mobile i-ar da un pic de dureri de cap pe dispozitiv, chiar și pe cele mai mici setări posibile.

În general, așteptările ar trebui să vă fie reduse dacă sunteți în căutare de un dispozitiv potrivit pentru jocuri la acest preț.

Ne place că nu se simte economia când vine vorba de construcția noului Samsung Galaxy J4 Plus și inclusiv la capitolul cameră foto telefonul stă foarte bine.

Concluzii

Samsung Galaxy J4 Plus are baterie bună și performanță basic a camerei. Însă factorii principali sunt designul și mărimea.

Performanța este în regulă, dar nu pentru jocuri complicate. Totuși, Samsung rămâne Samsung, fiind preferat în fața altor telefoane cu care s-ar putea compara, cum ar fi Asus Zenfone Max Pro M1, Nokia 5.1 Plus și Xiaomi’s Redmi 6 Pro.

➡️ Urmărește și paginile noastre de Facebook și Instagram pentru mai multe noutăți

Author: ILEX GSM

Share This Post On