Cele mai bune telefoane iPhone în 2018

A existat o schimbare mare în lista celor mai bune iPhone-uri 2018 datorită introducerii a trei noi iPhone-uri în septembrie: iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR.

Această lansare face ca alegerea unui iPhone să fie mult mai complicată – iPhone 8 sau iPhone 8 Plus sunt încă alegeri grozave, asta ca să nu mai vorbim despre iPhone X.

1. iPhone XS Max

Cel mai mare (și cel mai bun) iPhone în acest moment

iPhone XS Max este cel mai mare și cel mai bun iPhone de la Apple – ideal dacă se potrivește cu bugetul vostru. Dispune de un ecran OLED de 6,5 inci cu suport HDR10. Este un telefon perfect dacă vrei un ecran gigant.

În spatele ecranului imens este o cameră îmbunătățită cu 12 megapixeli cu două obiective. Apple a echipat-o cu Smart HDR și a mărit dimensiunea senzorului pentru a capta pixeli mai mari. Nu lăsa acest număr static de 12MP să te păcălească.

iPhone XS Max (la fel ca și XS) ​​are noi capabilități de detectare a adâncimii pentru bokeh reglabil (blur de fundal) în timpul și după o fotografie.

Camera TrueDepth revine cu o recunoaștere mai rapidă a ID-ului de identificare a feței. Animoji se întoarce cu beneficiul iOS 12 de a avea acum Memoji.

IPhone XS Max este mai scump decât iPhone X și iPhone XS, desigur. Dar dacă plătiți pentru o perioadă de doi ani într-un contract de telefonie mobilă sau în rate, prețul pare mai ușor de digerat.

2. iPhone XS

iPhone-ul pe care îl așteptam

Credeți sau nu, iPhone XS este cel mai bun telefon ce nu este un Plus sau Max al Apple. Are un ecran de 5,8 inci, deci este mai prietenos decât Max, dar este totuși un upgrade considerabil pentru unii oameni.

Este un upgrade față de iPhone-ul X de anul trecut, , deși va trebui să analizați mai atent schimbările – designul nu este deloc diferit.

Dispune de o cameră de 12MP cu capacitate inteligentă HDR, o cameră îmbunătățită TrueDepth și un chipset rapid A12 Bionic, exact ca iPhone XS Max.

De fapt, acest telefon all-screen este în mare parte un iPhone XS Max mai mic. Implicit are o baterie mai mică decât Max și, evident, un ecran mai mic, dar veți captura în continuare aceleași fotografii minunate și videoclipuri pe acest dispozitiv și veți juca aceleași jocuri.

3. iPhone X

iPhone X este la fel de impresionant și la fel de scump, iar dacă nu vrei să aștepți iPhone-ul XI, acesta este cel de care ai nevoie astăzi.

Are un afișaj mare pe tot ecranul, cu excepția unui decupaj în partea de sus care găzduiește o nouă cameră TrueDepth. Acest lucru duce selfie-urile la un alt nivel și poate să vă poziționeze fața într-un Animoji exclusiv pentru iPhone X. Dacă nu știți ce este până acum, probabil că nu vă va interesa.

iPhone X este smartphone-ul Apple de la a 10-a aniversare și are aproape tot ceea ce au cerut utilizatorii de pe iPhone, de la un design mai înclinat către caracteristici rapide și noi. Va trebui doar să vă obișnuiți cu Face ID în loc să ajungeți la acel senzor de amprentă inexistent.

4. iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus este cel mai bun iPhone dacă nu sunteți dispus să faceți un salt la noile modele lansate.

Rămâne popular datorită dimensiunii ecranului, prețului mai ieftin și butonului fizic de acasă. Cu toate acestea, aveți câteva caracteristici cheie. Este printre primele iPhone-uri care au atât încărcare fără fir, cât și încărcare rapidă, iar camera sa este mult îmbunătățită.

Putem spune că iPhone 8 Plus este iPhone-ul construit pentru mâini mari și portofele puțin mai mici decât ar avea posesorii de iPhone X.

5. iPhone 8

În sfârșit, un iPhone cu dimensiuni “normale”. Prețul său este mult mai rezonabil pentru o mulțime de oameni decât iPhone X și iPhone 8 Plus.

Doar pentru că dimensiunea este aceeași ca iPhone-urile vechi, nu înseamnă că tehnologia din spate este la fel. iPhone 8 are același chipset A11 Bionic ca și iPhone 8 Plus și iPhone X și a debutat de asemenea cu încărcarea fără fir și încărcarea rapidă.

Aparatul foto este fantastic, chiar dacă nu are capabilitățile dual-lentile.

6. iPhone 7 Plus

Înapoi în 2016, iPhone 7 Plus a fost cel mai bun telefon pe care Apple l-a realizat vreodată și rămâne un câștigător al longevității și al prețului. Este mai mare decât iPhone X, în ciuda ecranului său mai mic (5,5 inch 1080p).

Se remarca atunci printr-o nouă cameră cu două obiective de 12MP. Acesta permite un zoom optic mai bun, precum și un mod bokeh pentru a estompa fundalul fotografiilor și pentru a pune accentul pe prim plan.

Durata de viață a bateriei pe iPhone 7 Plus este mult îmbunătățită față de iPhone 6S Plus și, deși este încă o opțiune costisitoare, este mult mai ieftină decât la lansare, fiind una dintre cele mai bune alegeri iPhone din 2018.

7. iPhone SE

 

În ciuda dimensiunii mici a acestui iPhone SE și a prețului relativ modest, acesta este încă un telefon foarte bun. Are design de tip boxy (dar premium) ca iPhone 5S, placat cu metal și același chipset puternic Apple A9.

Îi lipsesc funcțiile 3D Touch și o cameră cu rezoluție înaltă. Ecranul este, de asemenea, mai puțin impresionant, în mare parte din cauza unui raport de contrast mai scăzut. Dar se compară bine cu multe telefoane cu rază medie de acțiune.

Este, de asemenea, cel mai puternic iPhone de 4 inci pe care il puteti obține, astfel încât pentru fanii unor telefoane compacte este o alegere evidentă. Dar cel mai bun argument este prețul său, deoarece este unul dintre cele mai ieftine iPhone-uri pe care le veți găsi pe piață.

8. iPhone 6S

IPhone-ul 6S, după cum probabil știți, este pilotul Apple din 2015. Se remarca prin chipset-ul Apple A9 și o memorie RAM de 2 GB, de la 1GB la modelul precedent.

Are o cameră din spate de 12MP și o cameră de 8MP pentru selfie-uri, care la acel moment nu avea concurență pe piață.

Author: ILEX GSM

Share This Post On